Stefaan Bollaert

Stefaan Bollaert

9de opvolger Vlaams Parlement, West-Vlaanderen

WIE BEN IK?

mijn gezin

STEFAAN BOLLAERT

NEGENDE OPVOLGER VLAAMS PARLEMENT

Ik ben STEFAAN BOLLAERT, zoon van Roland Bollaert, politie-inspecteur op pensioen en van Dorina Degrande, kleuterjuf op pensioen.

Geboren in Beernem op 2 februari 1970, broer van Filip Bollaert,  professioneel muzikant, gitarist oa bij radio Guga en vele bekende Vlamingen.

Samen met mijn vrouw Evy Declercq hebben wij drie dochters, Lieze, Fiebe en Marie en een hond, een golden retriever, Bono.

Ik geef net als mijn vrouw les in de lagere school van SASK te Brugge. Het derde leerjaar cee, daar ben ik de "meester" van.

Naast het lesgeven ben ik een fervent supporter van Club Brugge, ik mis geen enkele wedstrijd, zowel thuis als uit ben ik er altijd bij.

De Keldervrienden uit Blankenberge, mijn supportersclub kent me als sociale, spontane, oprechte club-vriend.

Naast het voetbal rij ik ook graag met een Vespa rond, hoe ouder de "machine", hoe leuker. Samen met heel wat andere vespisten ben ik lid van Vespa Club Brugge.

In Oostkamp was ik de voorbije verkiezingen lijsttrekker en kon ik mijn zitje als raadslid verlengen met 6 jaar.

Als fractie-voorzitter van N-VA Oostkamp zet ik mij samen met mijn drie andere Oostkampse raadsleden graag in voor iedere Oostkampenaar.

Nu mag ik voor de tweede keer op de lijst voor het Vlaams Parlement en wil ik me volledig inzetten als negende opvolger voor N-VA.

Van thuis uit ben ik VLAAMS opgevoed en ben ik daarom ook fier VLAMING te zijn!

"Voor Vlaanderen, voor vooruitgang", daar ga ik samen met al die andere kandidaten binnen N-VA voor.

Alvast beDANKt om aan mij en alle andere kandidaten te denken.

Stefaan